Poezi me ngjarje nga betejat luftarake nga epoka Kushtrimtare Arbnore Fitimtare ngadhënjimtare shembullore me rastin e 550 vjetorit të Skendërbeut, vit i përjetësuar historik. 28 Nëntor 2018, 575 vjetori i Betejës së Parë triumfatore me lavdi e jehonë botërore, Krujë 1443. Jubile eposik i shkëlqyer për mbarë kombin shqiptar edhe për ata në Diasporë. Sali […]
Histori erosi Histori erosi
Histori epshi ne familje
Gjithashtu përmirëson qëndrueshmërinë, epshi dhe performanca e përgjithshme në dhomën e gjumit. >>MERRNI GEL RINI T G RINT ME -50% ZBRITJE KETU<< Xheli Rhino Gold rekomandohet nga ekspertët e shëndetit meshkuj për shkak të efektivitetit dhe përbërjes natyrale të tij.